PERINTEINEN SENIORITAPAHTUMA 

Aloite Seniorimessujen järjestämisestä tuli Tampereen kaupungin kulttuuritoimelta. Elonpolkuja -verkoston jäsenet halusivat esitellä keskitetysti toimintaansa ja palvelujaan seniori-ikäisille. Lukuisat yhdistykset ja järjestöt tarjoavat aktiviteetteja, jotka haluttiin tuoda selkeästi esille oikealle kohderyhmälle. Montteeri valikoitui yhteistyökumppaniksi Seniorilaulaja -kilpailun myötä, missä kilpailijoiden alaikäraja on 50 vuotta. Messujen käytännön toteuttajana Montteerin kanssa on toiminut Luonnonmukainen Tampere ry. 

Seniorimessuja on järjestetty jo vuodesta 2007 alkaen mm Tampereella, Lahden Sibeliustalossa ja Huittisten Risto Ryti-salissa ym. Tampereella on messuttu vuosina 2007, 2009, 2011 ja 2013, Lahdessa v. 2011, 2012 ja 2013, Huittisissa v. 2012, Kankaanpäässä v.2014 ja Karjalohjalla v.2014.

Seniori-ikäiset ovat nykyisin aikaisempaa hyväkuntoisempia, aktiivisempia ja varakkaampia. He ovat halukkaita etsimään uusia kokemuksia ja sijoittamaan hyvinvointiinsa. Matkailu, sopivan asuinympäristön ja -palveluiden valinta, arkipäivää helpottavat apuvälineet, mielenkiintoiset harrastukset ja tarvittavat kotitalous- tai terveydenhoidon palvelut kiinnostavat. 

Näytteilleasettajina mukana mm kuntia, palvelukekuksia, kylpylöitä, paikallisia yrittäjiä, matkatoimistoja, teattereita, rakentajia, musiikkialan toimijoita ym ym
Tapahtumaisäntänä toimii musiikin monitoimimies, radiohauskuuttaja Martti Kuurila. 
Seniorimessut yhdistää taidokkaasti vapaaehtoistoiminnan ja kaupalliset palvelut. Tervetuloa mukaan!

 

   
© Montteeri Oy 2015