Teron blogi 2016 
 
28.12
Vanha perinteinen elokuvateatteri Pirkka on remontoitu hienoksi teatteri LA STRADAksi jota johtaa Anu Panula. Anun kanssa teimme sopimuksen kuudesta lauantaista joihin merkittiin teemaksi Montteeri Oy 30v. Lauantait koostuvat seuraavista ohjelmista:
La 18.2. ISÄNMAAN TUNTOJA 100V - Ahti Jokinen, säestys Vesa Tuomi
La 11.3. HELMINAUHAA PUNAISELLA KITARALLA - Seppo Tammilehto, tyttäret Veera ja Vilma Tammilehto, Masi Luoma, Pekka Haavisto ja Juha Järvinen
La 23.9. MARION - OLKAA HYVÄ
La 21.10. SENIORILAULAJAT KONSERTTI - Arto Ranta ja Hannu Heikkilä takaavat konsertin onnistumisen.
La 18.11. LAUANTAIN TOIVOTUT - Seppo Hovi, Taina Piira ja Hannu Lehtonen
La 9.12. JAZZ-KONSERTTTI - Seppo Hovi, Pekka Toivanen, Pekka Sarmanto, Jarza Karvonen sekä Matti Heinivaho
 
Kaikkien ohjelmien kesto n 70min ilman väliaikaa, ohjelman sisällöstä infoa ja liput tulevat myyntiin ensi vuoden alkupäivinä. Varuksia voit tehdä jo nyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. HUOM: Saliin mahtuu vain 150 nopeinta
 
23.12
Montteeri Oy täyttää ensi vuonna 30 vuotta. Juhlavuonna useita mukavia tilaisuuksia joihin toivottavasti löydätte mukaan. Tulevan vuoden tapahtumia päivitellään ennen vuodenvaihdetta sivuillemme. Nyt Jori ja Tero toivottavat kaikille oikein mukavaa ja rauhallista joulua sekä upeeta vuotta 2017!
 
5.12.

2017 KAKSI OOPPERAMATKAA - vaikka lahjaksi Sinulle - Hänelle - Teille.  Tämän vuoden oopperaliput myytiin hetkessä loppuun, tee varaus nopeasti. 
MANNERHEIM - OOPPERA, perjantai 16.6. 2017 Ilmajoen musiikkijuhlat klo 14
Lähtö Tampereen Keskustorin Vanha kirkko klo 9. Sisältää bussimatkat, opastettu kiertoajelu Ilmajoella, oopperan A-katsomossa, väliajalla kahvi ja leivos, oopperan jälkeen ruokailu sekä erikoisohjelmaa. Hinta 125e.
http://www.musiikkijuhlat.fi/?l=fi&p=mannerheim-ooppera

SILLANPÄÄ - OOPPERA
Lauantai 29.7.2017 Hämeenkyrö klo 18
Lähtö Tampereen Vanha kirkko klo 14. Sisältää bussimatkat, oopperan, ruokailun. Hinta 105e.

VIROON 2017
Perinteinen Viron kesämatka toteutuu 6.-10.7 2017. Matkan kesto on siis viisi päivää ja neljä yötä.
Matka suunnataan tällä kertaa Saarenmaalle ja hotellimme on SPA HOTEL MERI. Hotelli sajaitsee kauniilla promenaadilla venesataman ja Kuressaaren linnapuiston välittömässä läheisyydessä.
Matkan hina 490€ 2hh tai 590€ 1hh. Hintaan sisältyy bussimatkat Tampereelta Helsingin ja Tallinnan kautta Kuressaareen ja myös takaisin. Laivamatka Hki-Talllinnna-Hki sekä Saarenmaan lauttamatkat. Hotellissa puolihoito. Ohjelmana perinteisesti Arton orkesteri, Seniorilaulaja SM-alkukilpailu, kirkkokonsertti, talent, karaoket ym. Hyviä ohjelmaehdotuksia vastaanotetaan. Meilllä on mahdollisesti kamera mukana matkallamme...
Alustavia (ei sitova) varauksia otetaan vastaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
. Alustavasti varaaviin ollaan alkuvuodesta yhteyksissä ja tiedustellaan matkan vahvistusta.

 
31.10
Seniorilaulaja kausi 2016 takana päin - olo on "tyhjä" mutta takissa riittää voimia ja intoa kohti tulevaa kautta.
Vielä tämän vuoden puolella tehdään Kylmäkosken kirkossa joulukonsertti josa esiintyvät Arto Rannnan säestyksellä Sirkka Näsi, Leena Sivén, Anne Siekkinen, Matti Heinivaho ja lausuja/näyttelijä Ahti Jokinen. Konsertti on su 11.12. klo 17. Ohjelmalipun hinta 10€, TERVETULOA!
 
Jo ennen sitä tehdään la 3.12. linja-automatka Tampereelta Turun joulua katsomaan. Lähdemme Keskustorilta klo 8.15. ja palaamme takaisin n klo 17.15.
Turun joulumarkkinoilla löytyy paljon katsottavaa ja myyntikojuissa tarjolla käsityöläisten taidokkaita tuotteita ja jouluherkkuja. Tutustuminen ja ruokailu Ruissalon Kasvitieteellisen Puutarhan VANHAN TAMMEN KAHVILAssa. Matkan hinta 50€ sis matkat ja ruokailun. TERVETULOA MUKAAN!
 
29.10
 
Seppo Niemi, Anne Siekkinen, Arja Löytynoja, Ari Tamminen, Pirkko Junttila, Raimo Turkiainen

Kuvassa vasemmalta: Seppo Niemi, Anne Siekkinen, Arja Löytynoja, Ari Tamminen, Pirkko Junttila ja Raimo Turtiainen 

UUDET MESTARIT VALITTU - SENIORILAULAJA SUOMEN MESTARI 2016 ON SEPPO NIEMI SASTAMALASTA. 60+ SARJAN VOITTI PIRKKO JUNTTILA NIVALASTA JA 70+ SARJAN PARAS ON RAIMO TURTIAINEN RIIHIMÄELTÄ. KILPAILUN TOINEN SIJA MENI JÄMIJÄRVELLE ARI TAMMISELLE JA KOLMAS PALKINNON LAULOI ARJA LÖYTYNOJA YLIVIESKASTA. DUO-KILPAILUN MESTARIKAKSIKKO ON MUSASISKOT ELI ANNE SIEKKINEN SOMEROLTA JA ARJA LÖYTYNOJA.

MONTTEERI OY KIITTÄÄ JA ONNITTELEE KAIKKIA KILPAILUN OSANOTTAJIA. KIITOKSET MYÖS KAUDEN AIKANA MUKANA OLLEILLE JUONTAJILLE, TUOMAREILLE, EEVALLE JA TIETYSTI ARTON ORKESTERILLE!

JATKETAAN KEVÄÄLLÄ 2017!

28.10

TÄNÄÄN LAULETTIIN TOINEN SENIORILAULAJA SM-KARAOKEKILPAILU KYLPYLÄHOTELLI AULANGOLLA HÄMEENLINNASSA. Runsaan osallistujamäärän johdosta kaikki lauloivat vain yhden laulun – tuomari-istunnon jälkeen pääsi vielä 9 laulajaa uusintakierrokselle. Tuomareina toimivat EIJA HINKKALA, JASKA MÄKYNEN ja EEVA STEPHANY. Naisten sarjan voittoon lauloi ARJA LÖYTYNOJA, toiseksi tuli PÄIVI RANTALA ja kolmanneksi PIRJO TOSSAVAINEN. Miesten sarjan paras on KEIJO IKONEN, toinen ARI TAMMINEN ja kolmas SEPPO NIEMI. Onnittelut voittajille kuin myös kaikille osallistujille ja kiitos kilpailun mukavalle vetäjälle RAIJA BERNITZille. Huomenna Aulanko-salissa klo 17 SENIORILAULAJA SM-FINAALI ja karaoke jatkuu finaalin jälkeen. TERVETULOA MUKAAN!

26.10

Tänään on finaaliin aikaa 3 yötä - karaokekilpailuuun 2 yötä, rumpujenn pärinää...
Karaokeen on osallistumassa sen verran laulajia että kaikki laulavat vain yhden laulun jonka saa valita Raija Bernitzin laululistalta. Aloitetaan klo 18, tule ajoissa paikalle valitsemaan oma laulusi. Karaokekilpailun tuomareina toimivat Eija Hinkkala, tangokunungas Jaska Mäkynen sekä tiedottaja Eeva Stephany.

Vaikka 2016 finaali on vielä edessä päin, tässä infoa ensi vuoden Eestin matkaan:
VIROON 2017
Perinteinen Viron kesämatka toteutuu 5.-9.7 2017. Matkan kesto on siis viisi päivää ja neljä yötä.
Matka suunnataan tällä kertaa Saarenmaalle ja hotellimme on SPA HOTEL MERI. Hotelli sajaitsee kauniilla promenaadilla venesataman ja Kuressaaren linnapuiston välittömässä läheisyydessä.
Matkan hina 490€ 2hh tai 590€ 1hh. Hintaan sisältyy bussimatkat Tampereelta Helsingin ja Tallinnan kautta Kuressaareen ja myös takaisin. Laivamatka Hki-Talllinnna-Hki sekä Saarenmaan lauttamatkat. Hotellissa puolihoito. Ohjelmana perinteisesti Arton orkesteri, Seniorilaulaja SM-alkukilpailu, kirkkokonsertti, talent, karaoket ym. Hyviä ohjelmaehdotuksia vastaanotetaan. Meilllä on mahdollisesti kamera mukana matkallamme...
Alustavia (ei sitova) varauksia otetaan vastaan Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Alustavasti varaaviin ollaan alkuvuodesta yhteyksissä ja tiedustellaan matkan vahvistusta.

24.10

FINAALI LA 29.10. KLO 17 RANTASIPI AULANKO - AULANKO-SALI

 1. Pirjo Hurme   Kai laulaa saan

säv. Valto Laitinen, suom. san. Chrisse Johansson

 1. Arja Löytynoja   Toivotaan toivotaan

Säv. Jimmy Fontana, suom. san. Pertti Reponen

 1. Kai Seppänen   Jos vielä oot vapaa

säv. Toivo Kärki, san. Juha Vainio

 1. Pirkko Junttila   Katson sineen taivaan

säv. Matti Siitonen, san. Vexi Salmi

 1. Pirkko Heino   Anna kaikkien kukkien kukkia

säv. Toivo Kärki, san. Vexi Salmi

 1. Kimmo Lindegren   Saanhan viimeisen tanssin

Säv. Doc Bomus, suom. san. Saukki

 1. Anne Siekkinen   Silta yli synkän virran

säv. Paul Simon, suom. san. Pertti Reponen

 1. Seija Tuulik   Aamu toi ilta vei

säv. Veikko Juntunen, san. Veikko Juntunen

 1. Timo Uusikylä   Ruusuja hopeamaljassa

säv. H Osmo, san. Lauri Jauhiainen

 1. Seija Lind   Ihana aamu

säv. Gabor Nadas, suom. san. Matti Siitonen

Duot:

Jouni ja Iina Tani – säestys Ella ja Aada Tani

Balladi elokuvasta klaani

säv. Anssi Tikanmäki, san. Juice Leskinen

Hoitsut (Päivi Prittinen ja Liisi Syväluoma) – säestys CD

Tahdon sinut

säv. Esko Toivonen, san. Raul Reiman

Pirkko Junttila ja Tapani Laakkonen – säestys mandolini

Saat miehen kyyneliin

säv. Les Reed, suom, san. Jyrki Lindström

Musasiskot (Anne Siekkinen ja Arja Löytynoja) – säestys piano ja huilu

Vain yhdessä olemme ehjät

säv. Timo Koivusalo, san. Timo Koivusalo

 1. Raimo Turtiainen   Hyvännäköinen

säv. Mike Hazlewood, Suom. san. Tuula Valkama

 1. Birgit Hast   Verushka

säv. Antti Hyvärinen, san. Vexi Salmi

 1. Päivi Prittinen   Moi moi vain

säv. Jacob Zwart, suom. san. Arto Johansson

 1. Seppo Niemi   Viisitoista kesää

Säv. Mike Chapman, suom. san. Juha Vainio

 1. Eeva-Kaisa Tastula   Katson autiota hiekkarantaa

säv. Veikko Samuli, san. Juha Vanio

 1. Ari Tamminen   Kirje kotiin

säv. Ari Häkkinen san. Ari Häkkinen

 1. Päivi Rantala   Jokainen päivä on liikaa

säv. Charles Fox, suom. san. Juha Vainio

Tuomareina toimivat Seniorilaulajamestari Raija Koso, musiikkineuvos Matti Heinivaho, tangokunigas Jaska Mäkynen, SPR Tampereen alueen toiminnanjohtaja Liisa Flinck, lauluyhtye Aikamiesten monivuotinen laulajajäsen Valto Järvelä.

Orkesteri: Arto Ranta koskettimet + haitari, Hannu Heikkilä basso, Marko Räisänen rummut ja Ari Koivisto kitara.

21.10

Karaokekilpailun osallistujamäärä on nyt sillä mallilla että yhtäään enempää ei mahdu mukaan. Viikon päästä perjantaina kajahtaa Raija Bernitzin johdolla.

19.10

Seniorilaulaja SM-karaokekilpailuun kannattaa ilmoittautua nyt heti. Ilta ja aika on rajallinen - siksi pidämme n 20 osallistuvan laulajan rajaa. Pidähän kiirettä että ehdit mukaan Raija Bernitzin laulatettavaksi. Tangokuningas Jaska Mäkynen on lupautunut myös karaokekilpailun tuomaristoon.

12.10

SENIORILAULAJA SM-KILPAILUN FINAALIIN LIPPUJA 
http://www.ticketmaster.fi/search/?keyword=Seniorilaulaja

11.10.

Oikealta aukeaa uusi Bulletin (ei mobiiliversiossa) jossa on tietoa Karjalohjan Päiväkummun välierästä ja Aulangon finaaliviikonlopusta, olkaa hyvä!

3.10.

TV tulee taltioimaan Seniorilaulaja SM-finaalin, tämän vuoksi yleisöä pyydetään olemaan hyvissä ajoin paikalla.

24.9.

Kaikkien välierään selviytyneiden nimet omalla sivullaan. Välierä Karjalohjan Päiväkummussa 14.-15.10. Neljä upeaa lauluduoa suoraan Aulangon finaaliin joka lauletaan la 29.10.

22.9.

PUNAINEN SULKA keräys ja Tampereen Työväen Teatteri tuottavat keräyksen puitteissa ohjelman CABARET to 29.9. klo 19. Lipun hinta 47€ - tuotto kokonaisuudessaan lasten ja nuorten hyväksi.
Varaukset Markku Savolainen 0400-622 082.

Tampereen Vanhan kirjastotalon musiikkisalissa sunnuntaina 23.10.2016 klo 15.00.
”Vanhojen rakastavaisten laulu ”ranskalaisten sävelten konsertti
Sirkka-Liisa Kaonpää ja Markku Rinta. Säestys Elena Kurgi, harmonikka, Markku Rinta, kitara.
Ohjaus Sinikka Törmälä
Ohjelma 12,00€ sis. väliajan kahvi/tee tarjoilun ja leivonnaisen.
Varaa paikkasi Sirkka-Liisa Kaonpää puh 040-560 7354

14.9.

Ensi vuonna Montteeri Oy:llä tulee 30v täyteen. Sen kunniaksi tullaan tekemään useita upeita konsertteja, niistä kerrotaan myöhemmin. 
Tulevana vuonna lauletaan Rakveressa Eesti-Suomi kuorotapahtuma 2.-6.8. Jos kuulut kuoroon ja tunnet kiinnostusta lähteä kuoron kanssa esiintymään, laita viestiä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. niin saat lisätietoa asiasta.
Nyt kuitenkin panostetaan vielä tämän vuoden SENIORILAULAJA-kilpailuun, josa on vielä yksi alkueräkin laulamatta. Se lauletaan Summassaaressa 22.-23.9. Tervetuloa laulamaan, tanssimaan ja viihtymään!


22.8.

Vain yksi alkuerä laulamatta - Summassaaren kylpylähotellissa 23.-24.9. Vielä ehdit ilmoittatua mukaan. Välierät lauletaan Karjalohjalla Päiväkummussa 14.-15.10.

Seniorilaulaja SM-finaali lauletaan Rantasipi Aulangolla la 29.10. Koko viikonloppu on talossa pyhitetty Seniorilaulajille sekä kaikille laulun, musiikin ja tanssin ystäville.PE 28.10 viime vuonna ensimmäistä kertaa laulettu SENIORILAULAJA SM-KARAOKEKILPAILU lauletaan "retrodiskossa" klo 18-21. Välillä käymme iltapalalla ja karaoke kaikelle kansalle jatkuu aina klo 24 asti.
LA 29.10 SENIORILAULAJA SM-FINAALI Aulanko-salissa klo 17-n 20.30. Finaalin yhteydessä erikoispalkinnnot ja palkitaan myös karaoke SM-kilpailun voittajat. Illan gaalaruokailu n 20.30 - 22 ja sen päälle vielä hauskan pitoa - lauletaan karaokea, tanssitaan ja muistellaan kulunutta kautta.

15.8.

2017 KAKSI OOPPERAMATKAA - vaikka lahjaksi Sinulle - Hänelle - Teille.  Tämän vuoden oopperaliput myytiin hetkessä loppuun, tee varaus nopeasti.

MANNERHEIM - OOPPERA
Perjantai 16.6. 2017 Ilmajoen musiikkijuhlat klo 14
Lähtö Tampereen Keskustorin Vanha kirkko klo 9. Sisältää bussimatkat, opastettu kiertoajelu Ilmajoella, oopperan A-katsomossa, väliajalla kahvi ja leivos, oopperan jälkeen ruokailu sekä erikoisohjelmaa. Hinta 125e.

SILLANPÄÄ - OOPPERA
Lauantai 29.7.2017 Hämeenkyrö klo 18
Lähtö Tampereen Vanha kirkko klo 14. Sisältää bussimatkat, oopperan, ruokailun. Hinta 105e.
http://www.fesillanpaa.com/fi/ooppera/

27.8. ULKOMAILLE TEISKOON mutta vielä samana päivänä lähdetään klo 18.30 Harjulan lavan päätöstansseihin. Siellä esiintyvät paikan emäntä ja isäntä Heli Pakarinen ja Jaska Mäkynen Nelostie-orkesterin säestyksellä. Matkan hinta 30e, sis bussimatkat, perillä kahvit sekä Jaskan uunituoreen cd-levyn.

11.8.

ULKOMAILLE TEISKOON LA 27.8. - aikataulu

8.15 lähtö Keskustorilta
8.55 viinitila
9.45 kesätorille lähtö
10.30 lähtö kesätorilta kirkolle - matkalla Aunessilta
11.00 lähtö kirkolta Maisaan, jossa lounas
12.15 lähtö Maisasta vanhan tien kautta Hietalahdelle
12.45 saavutaan Hietalahden luomutilalle, isännän opastus
13.30 lähtö Muroleen kirkolle
14.00 lähtö kanavalle
15.00 lähtö kanavalta keskustorille.
16.00 Ollaan torilla.

Tulkaa mukaan

10.8.

Eilen tehtiin onnistunut viiden kirkon kierros. Kierroksen merkeissä jatketaan la 27.8. ULKOMAILLE TEISKOON paikallistuntemusta omaavan lausuja Markku Savolaisen johdolla. Käydään mm TUORE-KESÄTORILLA, TEISKON KIRKOLLA, VIINITILALLA, MUROLEEN KANAVALLA SEKÄ KALLE-PEKKA HIETALAHDEN LUOMULIHA JA KOTIELÄINTILALLA . Ruokailu MAISANSALON RAVINTOLASSA - paikka on nähtävyys jo sinällään. Koko päivän retken hinta on 40€. Ilmoittatua voit minulle tai Markku Savolaiselle, 0400-622 082. Saa jakaa ja ilmoittautua.
PS. matkalla nähdään jotain suurinta pohjoismaissa...

Tällä matkalla saa esittää esim laulutaitojaan vaikkapa Maisansalossa.

--------------------------------------------------------------------------------------------

PUNAINEN SULKA keräys ja Tampereen Työväen Teatteri tuottavat keräyksen puitteissa ohjelman CABARET to 29.9. klo 19. Lipun hinta 47€ - tuotto kokonaisuudessaan lasten ja nuorten hyväksi.
Varaukset Markku Savolainen 0400-622 082

26.7.

Pertti on laittanut kuvia Pärnun matkalta kuvagallleriaan - upeita kuveja, kiitos Pertti!

Seniorilaulaja alkukilpailu vielä Summassaaressa pe-la 23.-24.9. Juuri nyt on aika ilmoittautua mukaan

Tapahtumien yö Tampereella to 4.8. Tallipihalla klo 19 Seniorilaulantaa ja lausuntaa. Kannattaa poiketa.

14.7.

JAAKON PÄIVÄT Pietarsaaressa 17.-24.7.

Tapahtuman SENIORIPÄIVÄn to 21.7. ohjelma:

Seniorilaulaja SM-kilpailun alkukilpailu lauletaan KOLMONEN-salissa klo 14 orkesterin säestyksellä. Tanssia ja buffetti.

Koulupuiston ulkoilmalavalla SENIORIKAVALGADI klo 18. Kavalgadissa esiintyy monia menestyneitä Seniorilaulajia, mm Jouko Kytömäki, Eero Järvinen, Pirkko Junttila, Erkki Vanhatalo, Sirkka-Liisa Kaonpää, Sulo Kallio...

TULKAA MUKAAN OSALISTUMAAN PERINTEISILLE JAAKON PÄIVILLE – TORSTAINA TANSSIA SENIORILAULAJIEN TAHTIIN!

__________________________________________

Tule kokemaan perinteinen suomalainen kesätanssi-ilta -

SENIORILAULAJA SM-KILPAILUN alkukarsinta Jämijärvellä Vauhdin lavalla pe 22.7. klo 19 alkaen. Kilpailun jälkeen JÄMIJÄRVEN PELIMANNIT viihdyttää tanssiyleisöä.
Lipun hinta tansseihin 12€

__________________________________________

VIIDEN KIRKON KIERROS 
TIISTAINA 9.8.2016 
lähtö Keskustorilta klo 8:15
Kangasala n. klo 9, Pälkäne n. klo 10, Hauho n. klo 11:30, ruokailu ravintola Vihavuosi, Luopioinen n. klo 14:30, Sahalahti n. klo 15:30. Paluu Keskustorille n. klo 17
Matkalla tutustutaan mahtaviin kirkkorakennuksiin, 
jotka edustavat alueen vanhimpia arkkitehtuurin luomuksia.
Varaukset:
Martti Kuurila 045-1500 512 tai Tero Flinck 050-349 6534
Hinta 50€ / retki / hlö
Sis. bussimatkan, kirkoissa paikalliset oppaat, ruokailun ja retkikahvit.

11.7.

ONNISTUNUT PERINTEINEN PÄRNUN MATKA

6.-10.7. laulu ja nauru raikuivat Pärnussa kun olimme Seniorilaulajien porukalla kaupungissa.

Keskiviikko oli matkapäivä mutta illalla jaksoimme silti laulaa karaokea puolille öihin asti. Isäntänä toimi Ruotsin lahja matkallemme, Jaakko ”Jaska” Raja-aho. Jaska otettiin ilolla ja lämmöllä vanhana mestarina mukaan reissuun. Hienot ja hyvät laitteet, lähes rajattomasti taustoja sekä mukavan rento tyyli hoitaa homma. Kaikkien mieleen!

Torstaina lähdettiin aamulla aikaisin kiertämään Pärnun uusi golf-kenttä. Kyllä rahalla saa ja hevosella pääsee – todella hieno kenttä, kannattaa käydä. Tuloksellisesti Ristot Iirola ja Sivén hallitsivat totutusti peliä.

Ravintola Kuursaalissa laulettiin Seniorilaulaja SM.alkukilpailu Arto Rannan ja Hannu Heikkilän säestyksellä. Kilpailun juonsi paikalla omia aikojaan ilmestynyt tuplamestari Ola Mikola. Jatkoon tuomarit arvioivatseuraavat laulajat: Sirkka Näsi, Marja-Liisa Laitinen, Tarja Kaukonen, Sirkka-Liisa Kaonpää, Päivi Prittinen, Arja Löytynoja, Birgit Hast sekä Aulikki Ristoja. Ilta menikin sitten taas karaoken merkeissä Jaskan tahtiin. Yllätysohjelmana muotinäytös jonka paperit juontaja Tero oli sotkenut täysin. No, hauskaahan kuitenkin oli kun Matti Näsi, Arto Ranta ja Hannu Heikkilä heittäytyivät osiinsa kirpparilta hankittuihin vaatteisiin pukeutuen.

Perjantai aloitettin juhlavasti seuraten DVD:ltä Risto Iirolan juhlakosertin jossa esiintyi kuoroystävien lisäksi hänen omat lapset ja lapsenlapset. Taitavia perillisiä Mirjalla ja Ristolla.

Iltapäivällä laulettiin kirkkokonsertti TORIn kirkossa. Solisteina Anne Siekkinen, Arja Löytynoja, Sirkka-Liisa Kaonpää, Risto Iirola, Sirkka Näsi, Päivi Prittinen, Jaakko Raja-aho sekä huiluduona Anne ja Arja. Kirkkokonsertti nostaa aina tunteita pintaan, niin tälläkin kertaa.

Illan päätteeksi Leena Sivén järjesti vielä mölkkykilpailun hotelllin sisäpihalla, Sen onnellinen voittaja oli Jaakko Raja-aho – juhlaa riitti kuin jääkiekon MM-voiton jälkeen!

Lauantaina kuultiin ulkoilmakonsertti kahdella huilulla, kiitos Arja Löytynoja ja Anne Siekkinen. Soittoa pysähtyivät kuuuntelemaan lähes kaikki ohikulkeneet, musiikissa kun ei ole kielimuuria ja ohjelma oli varmasti kaikkien tuntemaa.

Iltaohjelmana perinteeksi muodostunut Talent. Mukana Tarja Kaukonen, Päivi Prittinen, Maurin enkelit (Mauri ja Arja Löytynoja sekä Anne Siekkinen), Risto Iirola, Aulikki Ristoja, Leena Sivén, Pertti Toppinen joka veti ne kärrynpyörät sekä seisoi käsillään pitkät tovit ja pisteenä iin päällä Anja Kemppaisen opastus Rumban askeliin.

Illalla karaokea, yleisurheilua ja tangofinaalia TV:sta ja aikaisin unille aamun kotimatkaa varten.

Sunnuntaina kotimatka – jäi hiukan tyhjä olo! Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta matkasta!

1.7.

Risto Sivén mukava mutta tyly golfisäntä Montteeri Masters-kilpailussa Talman MASTERS-kentällä. Mukava Risto oli järjestänyt hyväkuntoiselle kentälle hyvät starttiajat, hyvät tarjoilut ja ennenkaikkea huikean hienon aurinkoisen päivän. Tyly Risto piti kiertopalkinnon edelleen kotihyllylllään. 
Viime hetken peruutusten vuoksi kentälle lähti viisi pelaajaa ja Ristot hallitsivat kenttää. Voittaja siis Sivénin Risto ja toiseksi pelasi Risto Iirola Kuusankoskelta. Kolmas yli 30pistettä pelannut oli Tero Flinck. Seuraavat sijat menivät Jukka Kivimäelle ja Seppo Tammilehdolle. Pisin avaus palkinto Risto Sivén ja lähimmäksi lippua avaus Tero Flinck. 2017 jatketaan TALMAn toisella kentällä toivottavasti yhtä hienossa kelissä. Onnittelut ja kiitokset mukana ollleille!

Ensi viiikon keskiviikkona lähdetään Eestin Pärnuun ja otetaan peli uusiksi ilman Masters pelkintoja. Pärnussa paaaljon muutakin mukavaa, konsertteja, Seniorilaulaja SM-alkukilpailu, Talent-esitykset, karaokea, tanssia, hyvät ruoat ja juomat jne jne...

14.6.

Viikko 29 - tiivis Seniorilaulajaviiikko. Kuten alla on kirjoitettu to 21.7. Pietarsaaren Jaakon Päivien alkukilpailu ja kavalkadi. Pe 22.7. Vauhdin Lava Jämijärvellä alkukilpailu ja tanssit. Ke 20.7. Seniorilaulajat esiiintyvät Tampereella Haiharan kartanon lavalla. Mukana mm AmA, Pekka Hilden, Sirkka-Liisa Kaonpää, Maire Salmi sekä lausuja Markku Savolainen. Haiharassa aloitetaan klo 18, tulkaahan kuulolle.

10.6.

Seniorilaulaja SM-finaali lauletaan Rantasipi Aulangolla la 29.10. Koko viikonloppu on talossa pyhitetty Seniorilaulajille sekä kaikille laulun, musiikin ja tanssin ystäville.PE 28.10 Viime vuonna ensimmäistä kertaa laulettu SENIORILAULAJA SM-KARAOKEKILPAILU lauletaan "retrodiskossa" klo 18-21. Välillä käymme iltapalalla ja karaoke kaikelle kansalle jatkuu aina klo 24 asti.

LA 29.10 SENIORILAULAJA SM-FINAALI Aulanko-salissa klo 17-n 20.30. Finaalin yhteydessä erikoispalkinnnot ja palkitaan myös karaoke SM-kilpailun voittajat. Illan gaalaruokailu n 20.30 - 22 ja sen päälle vielä hauskan pitoa - lauletaan karaokea, tanssitaan ja muistellaan kulunutta kautta.

Liput tulevat myyntiiin heinäkuun lopussa, varauksia voit tehdä 

__________________________________________

JAAKON PÄIVÄT Pietarsaaressa 17.-24.7.

Tapahtuman SENIORIPÄIVÄn to 21.7. ohjelma:

Seniorilaulaja SM-kilpailun alkukilpailu lauletaan KOLMONEN-salissa klo 14 orkesterin säestyksellä. Tanssia ja buffetti.

Koulupuiston ulkoilmalavalla SENIORIKAVALGADI klo 18. Kavalgadissa esiintyy monia menestyneitä Seniorilaulajia, mm Jouko Kytömäki, Eero Järvinen, Pirkko Junttila, Erkki Vanhatalo, Sirkka-Liisa Kaonpää, Sulo Kallio...

TULKAA MUKAAN OSALISTUMAAN PERINTEISILLE JAAKON PÄIVILLE – TORSTAINA TANSSIA SENIORILAULAJIEN TAHTIIN!

__________________________________________

Tule kokemaan perinteinen suomalainen kesätanssi-ilta -

SENIORILAULAJA SM-KILPAILUN alkukarsinta Jämijärvellä Vauhdin lavalla pe 22.7.
klo 19 alkaen. Kilpailun jälkeen JÄMIJÄRVEN PELIMANNIT viihdyttää tanssiyleisöä. 
Lipun hinta tansseihin 12€


5.6.

Ruotsin alkukilpailu laulettiin 3.6. Barkarbyssä sinä samana helteisenä viikonloppuna kun juostiiin Tukholman maraton. Hyviä laulajia salin täydeltä ja tunnelma sen mukainen. Tuomaristossa mukana mm kilpailuun aiempina vuosina osallistunut Marja-Leena Niemi. Kilpailun veti mestarismies Jaakko Raja-Aho. Montteerin Tero oli paikan päällä ja kiittää paikalllisia järjestäjiä upeasta illasta - tässä oli oikeaa meininkiä buffetin tarjoiluja myöden. Jatkajia valittiin 7 laulajaa, nimet omalla sivullaan. KIITOS RUOTSI - onniittelut jatkajille ja maratonin selvittäneille!

27.5.

Vielä ehdit mukaan perinteiselle Viron matkalle joka tehdään 6.-10.7. Pärnuun. Ilmoittatua pitää tämän kuun loppuun mennessä joten ole nopea...

15.5.

Kilpailukausi avattu Karjalohjan Päiväkummussa jossa on aina mukava käydä. Kiitokset talon henkilökunnalle kuten myös kilpailuun osallistuneille laulajille sekä Riitalle, Arton orkesterille, Jaskalle, Marjatalle, Olaville. Mukana monia vanhoja tuttuja mutta myös upeita uusia tuttavuuksia. Jatkajat omalla sivullaan. Kolmen viikon päästä jatketaan Ruotsin puolella.

26.4.

Iloinen ilmoitus - Päiväkummussa 13.-14.5. mukana myös Jaska Mäkynen ja Heli Pakarinen. Ruotsin alkukilpailu pe 3.6. Kiinnostaako lähteä mukaan? Ajattelin ylittää veden 2.6. yölaivalla ja palailla kotiin päin su 5.6. yölaivalla. Jos kiinnostuit, pistä nopeasti viestiä niin varaillaan yöpaikkoja matkustajamäärän mukaan.

20.4.

Seniorilaulaja SM-kilpailu alkaa tältä vuodelta Karjalohjan Päiväkummussa pe-la 13.-14.5. Ilmoittaudu pikaisesti mukaan. Arto on orkesterin kanssa viritellyt hanurin soittoasentoon - taas mennään, tule mukaan! Mukana juontajana ja tanssittajana mukava Riitta Harmia.

12.4.

Kaksi uutta alkukilpailupaikkaa -

TO 21.7.
PIETARSAARI JAAKON PÄIVÄT TAPAHTUMASSA
http://jakobsdagar.fi/fi/ohjelma/
 
PE 22.7.
JÄMIJÄRVI - VAUHDIN LAVA
 

2.3.

Ruotsin alkukilpailu Tukholmassa Anja Kemppaisen ja Jaakko Raja-ahon vetäminä pe 3.6. Montteerin väki lähtee katsomaan ja kuulemaan osanottajia, tule sinäkin mukaan!

26.2.

Perinteinen MONTTEERI MASTERS golfkilpailu pelataan tänä vuonna viime vuoden mestarin Risto Sivénin kotikentällä TALMAssa Keravalla pe 1.7. Nyt jo voit ilmoittatua mukaan. Pärnun matkalla pelataan harjoituskierros paikallisella kentällä.

21.2.

SENIORILAULAJA SM-KILPAILU 2016 - kilpailukalenteria päivitetty omalla sivullaan.

10.2.

MUUTOS KESÄN VIRON MATKAAN -

Ennakkotiedoista poiketen tämän kesän perinteinen Viron matka tehdään 6.-10.7. Pärnuun jossa majoitumme meille tutuksi tulleessa WASA-hotellissa jonka sijainti rantaan 100m keskustaan 700m. Palvelut: hoito-osasto, ”kauneussalonki”, sauna, voimistelusali, käsityökauppa. Ilmainen langaton internet. Matkan ajankohta 6.-10.7. 
Luvassa hotellimme illoissa karaokea, tanssia, viereisessä ravintola KUURAALIssa Seniorilaulaja SM-kilpailu sekä TALENT-esiintymiset. Kirkkokonsertti. Meressä uintia, golfia, hyvää ruokaa ja juomia, mainiota seuraa, naurua ja hauskan pitoa.
Matkan hinta 
425€/hlö kahden hengen huoneessa
455€/hlö yhden hengen huoneessa

Alkuperäinen ajatus oli tehdä matka Rakvereen kuten viime vuonnakin. Rakvere siirtyy vuodelle 2017 jolloin siellä lauletaan VIRO-SUOMI-KUOROTAPAHTUMA matkamme yhteydessä. Matkan ajankohta 2.-6.8. 2017. Ottakaa yhteyttä matkalla innostuneet kuorot, pidetään yhteispalaveri loppukesällä.

13.1.

UUSI BULLETIN (klikkaamalla sivun oikealta)

jossa viime vuoden Mestarit sekä tämän vuoden kilpailulaulut ja ilmoittatumiskuponki. Tulosta myös ystävillesi...

9.1.

TERVETULOA MUKAAN 23. SENIORILAULAJA SM-KILPAILUUN 2016!

Sirkka on saanut valmiiksi tämän vuoden laulululistan sivullemme eli ilmoittautuminen alkakoon. Laulujen perään lisätään myöhemmin sävellaji sarake jota ei vielä ole siellä. Kun nyt ilmoittatudut, lisää se itse sinne, kiitos. Kilpailupaikat sekä Karaokekilpailusta tiedoitetaan lähiaikoina. Laita kuitenkin jo ilmoittatuminen tulemaan niin osaamme varautua tulevien kilpailupaikkojen kanssa.

4.1.2016

OIKEIN MUKAVAA JA MENESTYKSEKÄSTÄ VUOTTA TEILLE KAIKILLE.
SENIORILAULAJA SM-KILPAILUN kilpailupaikoista tiedoitetaan mahdollisimman pian mutta pyrimme menemään "perinteitä kunnioittaen". 
Tässä tämän vuoden kilpailulaulut - enemmän on miesten levyttämiä mutta kuten tulette huomaamaan, samoista lauluista on mies-nais-tulkintoja.

NYT HETI ILMOITTATUMAAN MUKAAN 2016 23. SENIORILAULAJA SM-KILPAILUUN!

1. AAMU TOI, ILTA VEI – Jamppa Tuominen

2. ALBATROSSI – Juha Vainio

3. ALLA POLTTAVAN AURINGON – Kisu

4. ANNA KAIKKIEN KUKKIEN KUKKIA – Markku Aro

5. AVAA SYDÄMESI MULLE – Fredi

6. DELILAH – Tapani Kansa

7.ELÄMÄLTÄ KAIKEN SAIN - Pepe Willberg & The Paradise

8. HYVÄNNÄKÖINEN – Markku Aro

9. HYVÄÄ HUOMENTA SUOMI – Karma

10. IHANA AAMU – Johnny

11. JOKAINEN IHMINEN ON LAULUN ARVOINEN – Veikko Lavi

12. JOKAINEN PÄIVÄ ON LIIKAA – Päivi Paunu

13. JOS JOTAIN YRITTÄÄ (Harva meistä on rautaa) - Frederik

14. JOS VIELÄ OOT VAPAA – Markus

15. JÄTKÄN HUMPPPA – Mutkattomat

16. KAI LAULAA SAAN – Katri Helena

17. KATSON AUTIOTA HIEKKARANTAA – Katri Helena

18. KATSON SINEEN TAIVAAN – Katri Helena

19. KESÄAIKAAN - Ernos

20. KIRJE KOTIIN - Kake Randelin

21. KISSANKULTAA – Matti ja Teppo

22. KÄYN AHON LAITAA – Juha Vainio

23. LINDA LINDA – Frederik

24. MOI MOI VAIN – Taiska

25. MOMBASA – Taiska

26. POING, POING, POING – Irwin Goodman

27. R-A-K-A-S – Tapani Kansa

28. RUUSUJA HOPEAMALJASSA – Erkki Junkkarinen

29. SAANHAN TANSSIN VIIMEISEN – Kari Tapio

30. SAAT MIEHEN KYYNELIIN – Pepe Willberg

31. SILTA YLI SYNKÄN VIRRAN - Kirka

32. St. PAULI JA REEPERBAHN – Irwin Goodman

33. SUA VASTEN AINA PAINAUTUISIN – Paula Koivuniemi

34. TERYLEENIÄ – Urpo

35. TOIVOTAAN, TOIVOTAAN - Johnny

36. TUMMA NAINEN – Lea Laven

37. VAIN KOTKA LENTÄÄ AURINKOON - Markus

38. VARRELLA VIRRAN - Kirka

39. VERUSHKA – Hanne

40. VIISITOISTA KESÄÄ – Kari Tapio

OOPPERAAN ILMAJOELLE

Toukokuussa järjestämme matkan OOPPERAN KUMMITUSta katsomaan Helsinkiin. Matka myytiin nopeasti loppuun, kaikki halukkaat eivät mahdu mukaan.
Lauantaina 18.6. lähdemme Ilmajoelle seuraamaan menestysoopperaa ELÄMÄLLE. Ooppera kertoo Oskar Merikannnon elämästä ja se sai loistavat arvostelut viime kesänä. Siksi ooppera on otettu ohjelmistoon myös 2016. Rooleissa mm Johanna Rusanen-Kartano sekä Jussi Merikanto. Libretto Juhani Koivisto, Sävellys Jaakko Kuusisto, Ohjaus Anna Kelo.

"Suuret tapahtumat leimasivat Oskarin aikakautta, ja leimaavat nyt oopperan näytöksiä vahvoilla kontrasteillaan, Kämpin kosteasta illanvietosta sodan mielettömyyteen, Suomalaisen Oopperan perustamisen kuohuista perhe-elämän suvantoon. Tässä oopperassa ympäröivä maailma on yhtä tärkeässä roolissa kuin Oskar itse".

Klo 9 Lähtö Tampereelta
Klo 11.30 kiertoajelu Ilmajoella paikallisoppan johdolla
Klo 14 Ooppera
- tauolla kahvi, leivos, cognac/likööri
n klo 17,15 ruokailu - pohjalainen perinneruoka Ilmajokisella "kotiterassilla"
n klo 19,30 kotimatkalle lähtö
n klo 21.30 paluu Tampereelle

Matkan hinta 120€ - sisältää bussimatkat Tampere-Ilmajoki-Tampere kiertoajeluineen, ooopperalipun, väliaikatarjoilun, pohjalaisen perinneruokailun.

Varaa paikkasi nopeasti

   
© Montteeri Oy 2015